DANSK FAMILIEEJET SIDEN 1928

Hverdagshygge

Hverdagshygge

Tapas

Min. 4 pers.

Lækker tapasplatte med 7 forskellige slags pålæg/oste, samt pesto og tilbehør.

Ekskl. Brød og smør

 

Pris pr. person.

pr. stk.79,-kr.

Bestil her i

Stjernekaster

Min. 4 stk.

Stjernekaster med 2 stk. fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt.

 

Prisen er pr. stk.

pr. stk.40,-kr.

Bestil her i

Luksus stjerneskud

Min. 4 stk.

Stjerneskud med dampede og stegte fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt.

 

Prisen er pr. stk.

pr. stk.79,-kr.

Bestil her i

Luksus Smørrebrød

Min. 8 stk.

Vælg mellem 11 forskellige slags højtbelagt smørrebrød - 3 stk. pålæg pr. smørrebrød.

 

Prisen er pr. stk.

 

Til afhentning alle ugens dage.

pr. stk.27,-kr.

Bestil her i

Kvart pålægsfirkant

Til 2-3 pers.

Vælg mellem 2 lækre versioner med hvert 3 slags pålæg:

 

Til 2-3 pers.

pr. stk.149,-kr.

Bestil her i

Pølsebord

Min. 4 kuverter

Lækkert pølsebord med 5 forskellige slags pålæg. Der medfølger diverse lækkert tilbehør.

Ekskl. Brød og smør

 

Pris pr. person.

pr. stk.79,-kr.

Bestil her i

Løvbjergs Fiskedrøm

Til 2 pers.

Lille fiskelagkage samlet af lyst brød med vores hjemmelavede tunmousse. Flot pyntet med æg, rejer, laks og caviart.

 

(2 personer)

 

pr. stk.59,-kr.

Bestil her i

Luksus Tapas

NYHED

Den nye lækre luksus tapasplatte indeholder et hav af forskellige lækre små retter.

 

Alt fra laksesalat, snackpølser til forskellige oste, mandler og cheesecake.

 

Pr. person129,-kr.

Bestil her i

HVERDAGSHYGGE

 

Savner du også det ekstra overskud til at servere noget lækkert i hverdagen? Eller vil du bare forkæle dig selv og dine nære med noget ekstra skønt? Så bestil mad ud af huset til din næste hyggeaften fra din lokale Løvbjerg butik.

 

NEMT, LÆKKERT – OG HYGGELIGT!

 

Når du bestiller mad ud af huset i stedet for selv at svede over menuplanlægning, indkøb og madlavning - så får du meget mere tid til at hverdagshygge med dine gæster, og det er det jo netop det man vil når planlægger en hyggeaften – ikke at stå i køkkenet! Når løvbjerg hjælper dig med både indkøb og madlavning, skal du kun tænke på dine gæster.

 

 

KLASSIKERNE MAN ALDRIG GÅR GALT I BYEN MED

 

Vælger man de klassiske retter, så ved man at alle går glade og tilfredse fra bordet. Der er hverdagshygge for enhver smag når du bestiller mad ud af huset fra Løvbjerg. Prøv fx vores store udvalg af lækre smørrebrød, den kvarte pålægsfirkant, den populære stjernekaster?

 

Da vi på et tidspunkt lavede en undersøgelse, fandt vi ud af at vores stjernekastere og stjerneskud var nogen af vores kunders yndlingsretter når de bestilte mad ud af huset hos os. Og de serverede det ikke til fest eller til højtider, som vi havde troet.

 

Istedet serverede de det til gode hyggelige aftner eksempelvis til de aftner i joggingbukser på sofaen, når man trænger til nem forkælelse. Men også til den aften, hvor man gerne vil tænde et par stearinlys og åbne en flaske hvidvin for at forkæle sin partner med lidt romantik – men ikke vil stå med det store arbejde i køkkenet.

 

 

VI ELSKER HVERDAGSHYGGE

 

Vores egne slagtere og delikatessemedarbejdere elsker at lave mad til en hver lejlighed, og de elsker at kæle for de små detaljer, som man ikke selv har tid til i hverdagen. De har enorm erfaring med, at kreere mad som er velsmagende og spændende – men helt nede på jorden, så alle kan være med.

 

DELEMAD ER HYGGEMAD

Er du mere til delemad, bør du prøve vores lækre tapas, pølsebord eller osteplatten - og meget mere, du kan forkæle dine gæster med. Vi går op i at lave maden med friske råvarer og tilpasser menuerne efter sæson, men uden alle de sære dikkedarer - så mad ud af huset fra Løvbjerg er vejen til hverdagshygge for alle.

Vi har gjort

det nemt for dig

KURV

GODT AT VIDE

Hvor meget skal jeg tilberede selv?

Salaterne og dressingerne til festmenuen ankommer skåret og klar til servering. Kødet, kartoffelretterne samt brødet ankommer klar i beholdere klar til at komme direkte i ovnen. Saucen skal bare varmes, fx i en gryde over svag varme. Det hele er dog beskrevet i den udførlige stegvejledning som følger med når du afhenter din festmenu i butikken. Har du lyst, kan du også se slagternes guidevideoer lavet for at gøre det endnu nemmere for dig, når du skal forkæle dine gæster. Da du ikke skal bruge mange pander eller gryder og retterne kommer i bakker, der kan gå direkte i ovnen, så undgår du at stå med en stor opvask og beskidte hænder – så bliver det ikke nemmere!

Skal jeg selv købe noget til?

Festmenuen er komplet i sig selv og behøver intet yderligere tilbehør! Du kan dog vælge at tilføje forret, dessert og hvidløgsbrød til festmenuen hvis du ønsker, disse vælger du bare ovenfor. Valg af drikkevarer ville afhænge af kombinationen du vælger af ovenstående, men vælger du noget af det møre oksekød og serverer det rosa som der er lagt op til i vejledmningen – så går du helt sikkert ikke galt i byen med et godt glas kraftig rødvin. Læs mere om tips til drikkevarer her.

Hvordan ankommer maden?

Festmenuen ankommer i bakker perfekte til formålet. Kødet, kartoflerne og brødet ankommer i bakker der kan gå direkte i ovnen – så du undgår både opvask og beskidte hænder! Saucen kan dog med fordel varmes langsomt op i en lille gryde. Salater og tilbehør ankommer i bakker, der kan komme direkte på bordet til en casual fest eller reception. Holder man en finere fest som fx nytår, rund fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan man dog med fordel anrette med egne skåle og fade.

Kan jeg få maden leveret?

Vi tilbyder desværre ikke levering, al maden skal afhentes i en af vores fysiske butikker og udleveres af en af vores søde medarbejdere.

Mangler du lige det sidste?

Mangler du lige det sidste?

Torsdagstilbud på smørrebrød

Min. 8 stk.

Vælg mellem 11 forskellige slags højtbelagt smørrebrød. - 3 stk. pålæg pr. smørrebrød.

 

Prisen er pr. stk.

 

Afhentning kun torsdag - bestilles senest mandag.

pr. stk.22,-kr.

Bestil her i

Luksus stjerneskud

Min. 4 stk.

Stjerneskud med dampede og stegte fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt.

 

Prisen er pr. stk.

pr. stk.79,-kr.

Bestil her i

Kvart pålægsfirkant

Til 2-3 pers.

Vælg mellem 2 lækre versioner med hvert 3 slags pålæg:

 

Til 2-3 pers.

pr. stk.149,-kr.

Bestil her i