Der blev ikke fundet nogen produkter ud fra dine kriterier
En traditionsrig menu til mortensaften
Sprød and, brunede kartofler, brun sauce og glade gæster. Dét er lige præcis, hvad mortensaften handler om. En tradition, der er kommet for at blive. Men god og veltilberedt mad kræver tid og kærlighed. Og især tiden kan være et problem i en travl hverdag. Så hvorfor ikke lade os stå for at sammensætte menuen til mortensaften? Med Løvbjerg mad ud af huset har vi nemlig gjort det nemt og bekvemt at få lækker og velsmagende mad - bare uden alt planlægningsbesværet.
Det LÆKRE valg til mortensaften
Samme dato hvert år - den 10. november - er det mortensaften, og menuen til den traditionsrige aften giver en forsmag på juleaften. Her står den nemlig på and, kartofler, rødkål og brun sauce. Men maden til mortensaften kan dog godt gå hen og blive et større projekt med indkøb og planlægning. Men det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan nemlig sørge for den lækre og velsmagende menu til mortensaften - du skal bare følge den ultranemme vedlagte tilberedningsguide, så garanterer vi skøn mad til Mortensaften.
Hvad er der nu lige med ham Morten der?
Faktisk hed han ikke Morten, men Martin. I 300-tallet i Tours i Frankrig ville befolkningen have ham som biskop, men det ville Martin ikke. Derfor gemte han sig blandt en flok gæs for at forhindre sin udnævnelse. Men gæssene afslørede ham, og han blev mod sin vilje udnævnt til biskop.
For at hævne sig besluttede Martin, at alle husstande hvert år skulle slagte en gås og spise den på lige netop den dag, hvor han blev afsløret af gæssene. Men da gæs var meget dyre dengang, valgte mange at spise ænder i stedet for.
Fordelene ved Løvbjerg mad ud af huset er mange
Med en lækker menu til mortensaften fra Løvbjerg mad ud af huset, kan I se frem til:
- En lækker menu sammensat af de allerbedste råvarer
- Vi har gjort det meste forarbejde, det du selv skal tilberede, er ultranemt og grundigt beskrevet - så alle kan være med
- Masser af tid til at hygge om gæsterne og nyde aftenen
- Mætte og glade gæster
Lad menuen være midtpunktet for jeres mortensaften
Så lad den sprøde and og det lækre tilbehør være midtpunktet, som hele familien og vennerne kan mødes omkring. Når vi har gjort en del af forarbejdet for dig, har du mere tid til at dække bordet i flotte efterårsfarver og måske tilføje en grankogle eller to og nogle flotte blade fra gåturen samt et par levende lys. Så tør vi næsten godt garantere, at I får en hyggelig aften med både glade og mætte gæster.