FAMILIEEJET SIDEN 1926

Der blev ikke fundet nogen produkter ud fra dine kriterier

En traditionsrig menu til mortensaften

 

Sprød and, brunede kartofler, brun sauce og glade gæster. Dét er lige præcis, hvad mortensaften handler om. En tradition, der er kommet for at blive. Men god og veltilberedt mad kræver tid og kærlighed. Og især tiden kan være et problem i en travl hverdag. Så hvorfor ikke lade os stå for at sammensætte menuen til mortensaften? Med Løvbjerg mad ud af huset har vi nemlig gjort det nemt og bekvemt at få lækker og velsmagende mad - bare uden alt planlægningsbesværet.

 

Det LÆKRE valg til mortensaften

 

Samme dato hvert år - den 10. november - er det mortensaften, og menuen til den traditionsrige aften giver en forsmag på juleaften. Her står den nemlig på and, kartofler, rødkål og brun sauce. Men maden til mortensaften kan dog godt gå hen og blive et større projekt med indkøb og planlægning. Men det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan nemlig sørge for den lækre og velsmagende menu til mortensaften - du skal bare følge den ultranemme vedlagte tilberedningsguide, så garanterer vi skøn mad til Mortensaften.

 

Hvad er der nu lige med ham Morten der?

 

Faktisk hed han ikke Morten, men Martin. I 300-tallet i Tours i Frankrig ville befolkningen have ham som biskop, men det ville Martin ikke. Derfor gemte han sig blandt en flok gæs for at forhindre sin udnævnelse. Men gæssene afslørede ham, og han blev mod sin vilje udnævnt til biskop.

 

For at hævne sig besluttede Martin, at alle husstande hvert år skulle slagte en gås og spise den på lige netop den dag, hvor han blev afsløret af gæssene. Men da gæs var meget dyre dengang, valgte mange at spise ænder i stedet for.

 

Fordelene ved Løvbjerg mad ud af huset er mange

 

Med en lækker menu til mortensaften fra Løvbjerg mad ud af huset, kan I se frem til:

 

  • En lækker menu sammensat af de allerbedste råvarer
  • Vi har gjort det meste forarbejde, det du selv skal tilberede, er ultranemt og grundigt beskrevet - så alle kan være med
  • Masser af tid til at hygge om gæsterne og nyde aftenen
  • Mætte og glade gæster

 

 

Lad menuen være midtpunktet for jeres mortensaften

 

Så lad den sprøde and og det lækre tilbehør være midtpunktet, som hele familien og vennerne kan mødes omkring. Når vi har gjort en del af forarbejdet for dig, har du mere tid til at dække bordet i flotte efterårsfarver og måske tilføje en grankogle eller to og nogle flotte blade fra gåturen samt et par levende lys. Så tør vi næsten godt garantere, at I får en hyggelig aften med både glade og mætte gæster.

 

Vi har gjort det

nemt for dig

at holde mortensaften

KURV

GODT AT VIDE

Hvor meget skal jeg tilberede selv?

Salaterne og dressingerne til festmenuen ankommer skåret og klar til servering. Kødet, kartoffelretterne samt brødet ankommer klar i beholdere klar til at komme direkte i ovnen. Saucen skal bare varmes, fx i en gryde over svag varme. Det hele er dog beskrevet i den udførlige stegvejledning som følger med når du afhenter din festmenu i butikken. Har du lyst, kan du også se slagternes guidevideoer lavet for at gøre det endnu nemmere for dig, når du skal forkæle dine gæster. Da du ikke skal bruge mange pander eller gryder og retterne kommer i bakker, der kan gå direkte i ovnen, så undgår du at stå med en stor opvask og beskidte hænder – så bliver det ikke nemmere!

Skal jeg selv købe noget til?

Festmenuen er komplet i sig selv og behøver intet yderligere tilbehør! Du kan dog vælge at tilføje forret, dessert og hvidløgsbrød til festmenuen hvis du ønsker, disse vælger du bare ovenfor. Valg af drikkevarer ville afhænge af kombinationen du vælger af ovenstående, men vælger du noget af det møre oksekød og serverer det rosa som der er lagt op til i vejledmningen – så går du helt sikkert ikke galt i byen med et godt glas kraftig rødvin. Læs mere om tips til drikkevarer her.

Hvordan ankommer maden?

Festmenuen ankommer i bakker perfekte til formålet. Kødet, kartoflerne og brødet ankommer i bakker der kan gå direkte i ovnen – så du undgår både opvask og beskidte hænder! Saucen kan dog med fordel varmes langsomt op i en lille gryde. Salater og tilbehør ankommer i bakker, der kan komme direkte på bordet til en casual fest eller reception. Holder man en finere fest som fx nytår, rund fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan man dog med fordel anrette med egne skåle og fade.

Kan jeg få maden leveret?

Vi tilbyder desværre ikke levering, al maden skal afhentes i en af vores fysiske butikker og udleveres af en af vores søde medarbejdere.

Mangler du lige det sidste?

Mangler du lige det sidste?

Torsdagstilbud på smørrebrød

Min. 8 stk.

Vælg mellem 9 forskellige slags højtbelagt smørrebrød. - 3 stk. pålæg pr. smørrebrød

 

Dyrlægens natmad

Hamburgerryg m/italiensk salat

Leverpostej m/bacon og rødbede

Oksebryst m/peberrodssalat

Roastbeef m/remoulade og ristede løg

Rullepølse m/sky og rødløg

Flæskesteg m/rødkål

Æg og rejer m/mayonnaise og caviart

Fiskefilet m/remoulade

 

  • Alle varianter kommer på lækkert rugbrød

Alle varianter pyntet med sæsonens pynt

 

Bestil senest 3 dage før afhentning

Bestil mindst 8 stykker

Afhentning kun torsdag - bestilles senest mandag

Pr. stk.22,-kr.

Bestil her i

Luksus stjerneskud

Min. 4 stk.

Stjerneskud med dampede og stegte fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt

 

Lyst brød smurt med mayonnaise

2 stk. sprøde friterede fiskefileter

Delikat dampet filet af hvid fisk

Friske rejer

Hvide asparges

Fyldig skaldyrsdressing (skal smages!)

Caviart

Citron

Agurk

Tomat

 

Prisen er pr. stk.

Pr. person79,-kr.

Bestil her i

Kvart pålægsfirkant

Til 2-3 pers.

Vores kvarte pålægsfirkant kommer i to versioner med hvert 3 slags pålæg:

 

Kamsteg m/rødkål, appelsin

Æg og rejer m/ mayonnaise, caviart

Rullepølse m/sky, rødløg

eller
Leverpostej m/bacon, rødbede

Roastbeef m/ remoulade, ristede løg, peberrod
Hamburgerryg m/italiensk salat

Pr. stk.149,-kr.

Bestil her i