FAMILIEEJET SIDEN 1926

Der blev ikke fundet nogen produkter ud fra dine kriterier

En lækker nytårsmenu til årets sidste fest

 

Der er altid høje forventninger til nytårsfesten og dermed også høje forventninger til nytårsmenuen. Er det blevet din tur til at stå for det hele? Det kan hurtigt virke som en uoverskuelig opgave at have ansvaret for hele molevitten - især når det jo er årets allersidste fest. Men der er faktisk hjælp at hente lige her hos os.

 

Med Løvbjerg mad ud af huset står vi for nytårsmenuen, så du ikke skal bruge tid og energi på det. På den måde bliver det ikke nemmere at servere god mad til festen.

 

Slip for alt besværet - lad os stå for nytårsmenuen

 

Bare det at skulle bestemme og sammensætte en nytårsmenu kan virke som en stor opgave, og oven i dét kommer alt forberedelse, indkøb, madlavning, anretning og servering. Medmindre du er født i et køkken og kan jonglere både pander og gryder i ét væk, så kan det godt udvikle sig til et helt dagsprojekt at lave nytårsmaden.

 

Vi kan ikke hjælpe dig med anretning og servering, men vi kan hjælpe dig med selve maden. Hos Løvbjerg mad ud af huset finder du en smagfuld og indbydende nytårsmenu, der virkelig forkæler dine gæster og deres smagsløg. Vi har sammensat en menu med de bedste råvarer, der både mætter øjne og mund. Bedst af alt, du behøver ikke at bruge hele dagen i køkkenet, men kan tage dig af alle dine andre gøremål som vært. Du skal blot huske at hente made samt varme og anrette den.

 

Nyd en skøn nytårsmenu med dem, du holder af

 

Hvad kan du så forvente af en nytårsmenu fra Løvbjerg mad ud af huset? Det er faktisk ganske enkelt. Du kan forvente en menu lidt ud over det sædvanlige - lige fra appetizer og forret til hovedret og dessert.

 

 

Til at starte med kan I nyde en appetizer, som lige så stille får smagsløgene i gang på en let og lækker måde. Det er ikke den store sult, der her bliver stillet, men så er bunden ligesom lagt inden næste ret.

 

Forretten er også en forholdsvis let ret. Dog med lidt mere fylde en appetizeren - og som oftest en let fiskeanretning med vores sprøde og luftige brød til.

 

Hovedretten er midtpunktet for aftenens menu, og her kan I nyde et lækkert stykke kød med kartofler og grønt som tilbehør. Alle elementer er tilberedt til perfektion, og der medfølger selvfølgelig også en lækker sauce til at fuldende retten.

 

Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig desserten, som runder menuen af med manér. Vi tør godt garantere sødme, velsmag og kræs for detaljerne.

 

Med en nytårsmenu fra Løvbjerg mad ud af huset er bunden lagt til et brag af en fest.

Vi har gjort det

nemt for dig

at holde nytår

KURV

GODT AT VIDE

Hvor meget skal jeg tilberede selv?

Salaterne og dressingerne til festmenuen ankommer skåret og klar til servering. Kødet, kartoffelretterne samt brødet ankommer klar i beholdere klar til at komme direkte i ovnen. Saucen skal bare varmes, fx i en gryde over svag varme. Det hele er dog beskrevet i den udførlige stegvejledning som følger med når du afhenter din festmenu i butikken. Har du lyst, kan du også se slagternes guidevideoer lavet for at gøre det endnu nemmere for dig, når du skal forkæle dine gæster. Da du ikke skal bruge mange pander eller gryder og retterne kommer i bakker, der kan gå direkte i ovnen, så undgår du at stå med en stor opvask og beskidte hænder – så bliver det ikke nemmere!

Skal jeg selv købe noget til?

Festmenuen er komplet i sig selv og behøver intet yderligere tilbehør! Du kan dog vælge at tilføje forret, dessert og hvidløgsbrød til festmenuen hvis du ønsker, disse vælger du bare ovenfor. Valg af drikkevarer ville afhænge af kombinationen du vælger af ovenstående, men vælger du noget af det møre oksekød og serverer det rosa som der er lagt op til i vejledmningen – så går du helt sikkert ikke galt i byen med et godt glas kraftig rødvin. Læs mere om tips til drikkevarer her.

Hvordan ankommer maden?

Festmenuen ankommer i bakker perfekte til formålet. Kødet, kartoflerne og brødet ankommer i bakker der kan gå direkte i ovnen – så du undgår både opvask og beskidte hænder! Saucen kan dog med fordel varmes langsomt op i en lille gryde. Salater og tilbehør ankommer i bakker, der kan komme direkte på bordet til en casual fest eller reception. Holder man en finere fest som fx nytår, rund fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan man dog med fordel anrette med egne skåle og fade.

Kan jeg få maden leveret?

Vi tilbyder desværre ikke levering, al maden skal afhentes i en af vores fysiske butikker og udleveres af en af vores søde medarbejdere.

Mangler du lige det sidste?

Mangler du lige det sidste?

Torsdagstilbud på smørrebrød

Min. 8 stk.

Vælg mellem 9 forskellige slags højtbelagt smørrebrød. - 3 stk. pålæg pr. smørrebrød

 

Dyrlægens natmad

Hamburgerryg m/italiensk salat

Leverpostej m/bacon og rødbede

Oksebryst m/peberrodssalat

Roastbeef m/remoulade og ristede løg

Rullepølse m/sky og rødløg

Flæskesteg m/rødkål

Æg og rejer m/mayonnaise og caviart

Fiskefilet m/remoulade

 

  • Alle varianter kommer på lækkert rugbrød

Alle varianter pyntet med sæsonens pynt

 

Bestil senest 3 dage før afhentning

Bestil mindst 8 stykker

Afhentning kun torsdag - bestilles senest mandag

Pr. stk.22,-kr.

Bestil her i

Luksus stjerneskud

Min. 4 stk.

Stjerneskud med dampede og stegte fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt

 

Lyst brød smurt med mayonnaise

2 stk. sprøde friterede fiskefileter

Delikat dampet filet af hvid fisk

Friske rejer

Hvide asparges

Fyldig skaldyrsdressing (skal smages!)

Caviart

Citron

Agurk

Tomat

 

Prisen er pr. stk.

Pr. person79,-kr.

Bestil her i

Kvart pålægsfirkant

Til 2-3 pers.

Vores kvarte pålægsfirkant kommer i to versioner med hvert 3 slags pålæg:

 

Kamsteg m/rødkål, appelsin

Æg og rejer m/ mayonnaise, caviart

Rullepølse m/sky, rødløg

eller
Leverpostej m/bacon, rødbede

Roastbeef m/ remoulade, ristede løg, peberrod
Hamburgerryg m/italiensk salat

Pr. stk.149,-kr.

Bestil her i