FAMILIEEJET SIDEN 1926

LØVBJERG MAD UD AF HUSET – VIBORG, OVERLUND

 

Løvbjerg på Overlund, Viborg er jeres lavprissupermarked – men vi vil også tilbyde jer den bedste og billigste mad ud af huset!

 

Lad os gøre arbejdet for dig

Målet er, at gøre livet nemt for dig – så du kan invitere gæster, og bruge din tid på at hygge om dem, i stedet for at stresse over hele processen fra planlægning til indkøb og tilberedning. Så bestiller du mad ud af huset fra Løvbjerg i Overlund, Viborg – så gør vi arbejdet! I de tilfælde, hvor man selv skal tilberede noget af menuen, har vores slagtere gjort alt klar til at komme direkte i ovnen i den beholder det ankommer – og vi vedlægger altid en grundig tilberedningsguide – så bliver det ikke nemmere!

 

Høj kvalitet – det garanterer vi

Udvalget har vores egne slagtere og dygtige delikatessemedarbejdere valgt til netop at passe til jeres behov og smagsløg. Vi tilbyder alt fra klassiske delikatessefavoritter som smørrebrød og stjerneskud, til udsøgte festmenuer og tapasplatter. Omkring højtider udvikler vi årligt spændende menuer til årets julefrokost, påskefrokost, nytårsmenu, mortens aften og ikke mindst grillmenuer til sommerens fester. I Løvbjerg Overlund er vi særligt stolte af vores håndarbejde og kvalitet – køber du eksempelvis smørrebrød, har vi selv udviklet leverpostejen efter Løvbjergs helt egen opskrift, og vi skærer selv vores udsøgte hjemmelavede pålæg.

 

Velsmagende og rigeligt til alle

Ens for alle vores retter er, at vi vil gøre vores kunder glade – og mætte. Selvom nogle af vores retter kan lyde fancy i deres beskrivelser – og skam også se sådan ud, så skal man ikke lade sig skræmme. I Løvbjerg i Overlund, Viborg har vi nemlig en bundsolid jysk passion for at lave mad, der smager himmelsk, men altid er helt nede på jorden, og hvor der er rigeligt til alle. Køber man mad ud af huset fra Løvbjerg i Overlund, Viborg får man aldrig 3 små dråber sauce omkring to salatblade – vi serverer mad!

 

 

Har du spørgsmål til os i butikken? Så kontakt os her

 

 

 

KURV

GODT AT VIDE

Hvor meget skal jeg tilberede selv?

Salaterne og dressingerne til festmenuen ankommer skåret og klar til servering. Kødet, kartoffelretterne samt brødet ankommer klar i beholdere klar til at komme direkte i ovnen. Saucen skal bare varmes, fx i en gryde over svag varme. Det hele er dog beskrevet i den udførlige stegvejledning som følger med når du afhenter din festmenu i butikken. Har du lyst, kan du også se slagternes guidevideoer lavet for at gøre det endnu nemmere for dig, når du skal forkæle dine gæster. Da du ikke skal bruge mange pander eller gryder og retterne kommer i bakker, der kan gå direkte i ovnen, så undgår du at stå med en stor opvask og beskidte hænder – så bliver det ikke nemmere!

Skal jeg selv købe noget til?

Festmenuen er komplet i sig selv og behøver intet yderligere tilbehør! Du kan dog vælge at tilføje forret, dessert og hvidløgsbrød til festmenuen hvis du ønsker, disse vælger du bare ovenfor. Valg af drikkevarer ville afhænge af kombinationen du vælger af ovenstående, men vælger du noget af det møre oksekød og serverer det rosa som der er lagt op til i vejledmningen – så går du helt sikkert ikke galt i byen med et godt glas kraftig rødvin. Læs mere om tips til drikkevarer her.

Hvordan ankommer maden?

Festmenuen ankommer i bakker perfekte til formålet. Kødet, kartoflerne og brødet ankommer i bakker der kan gå direkte i ovnen – så du undgår både opvask og beskidte hænder! Saucen kan dog med fordel varmes langsomt op i en lille gryde. Salater og tilbehør ankommer i bakker, der kan komme direkte på bordet til en casual fest eller reception. Holder man en finere fest som fx nytår, rund fødselsdag, bryllup eller konfirmation, kan man dog med fordel anrette med egne skåle og fade.

Kan jeg få maden leveret?

Vi tilbyder desværre ikke levering, al maden skal afhentes i en af vores fysiske butikker og udleveres af en af vores søde medarbejdere.

Mangler du lige det sidste?

Mangler du lige det sidste?

Torsdagstilbud på smørrebrød

Min. 8 stk.

Vælg mellem 9 forskellige slags højtbelagt smørrebrød. - 3 stk. pålæg pr. smørrebrød

 

Dyrlægens natmad

Hamburgerryg m/italiensk salat

Leverpostej m/bacon og rødbede

Oksebryst m/peberrodssalat

Roastbeef m/remoulade og ristede løg

Rullepølse m/sky og rødløg

Flæskesteg m/rødkål

Æg og rejer m/mayonnaise og caviart

Fiskefilet m/remoulade

 

  • Alle varianter kommer på lækkert rugbrød

Alle varianter pyntet med sæsonens pynt

 

Bestil senest 3 dage før afhentning

Bestil mindst 8 stykker

Afhentning kun torsdag - bestilles senest mandag

Pr. stk.22,-kr.

Bestil her i

Luksus stjerneskud

Min. 4 stk.

Stjerneskud med dampede og stegte fiskefileter, rejer, asparges, caviart og diverse pynt

 

Lyst brød smurt med mayonnaise

2 stk. sprøde friterede fiskefileter

Delikat dampet filet af hvid fisk

Friske rejer

Hvide asparges

Fyldig skaldyrsdressing (skal smages!)

Caviart

Citron

Agurk

Tomat

 

Prisen er pr. stk.

Pr. person79,-kr.

Bestil her i

Kvart pålægsfirkant

Til 2-3 pers.

Vores kvarte pålægsfirkant kommer i to versioner med hvert 3 slags pålæg:

 

Kamsteg m/rødkål, appelsin

Æg og rejer m/ mayonnaise, caviart

Rullepølse m/sky, rødløg

eller
Leverpostej m/bacon, rødbede

Roastbeef m/ remoulade, ristede løg, peberrod
Hamburgerryg m/italiensk salat

Pr. stk.149,-kr.

Bestil her i